OSHI WOK

OSHI WOK

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 210 beoordelingen
8 okt 2019 om 5:36 Eerste x dat ik hier heb besteld... Eten was echt lekker zeker voor herhaling vatbaar!
5 okt 2019 om 21:40 Verkeerde bestelling (rijst i.p.v. noodles) en slechte smaak ("curry" smaakte naar melk). Scampi met Chinese groenten en zoetzure saus: zoetzure saus wordt apart geleverd in minuscule potjes.
30 sep 2019 om 23:52 Dit is de eerste keer dat ik bij u bestel door aanraden van mijn goeie buurvrouw. Laar was teleurgesteld. Mijn dochter had duidelijk gezegd rijst ZONDER groenten !!!! Wat krijg ik niet wat er besteld was. Vind dit wel erg. Want ze heeft niets kunnen eten.
30 sep 2019 om 22:52 Beste noedels .nog warm geleverd super service
30 sep 2019 om 19:04 Precies tijd dat ze hebben aangeven en was lekker rijst en noodles met kip..
27 sep 2019 om 22:35 Wok was niet lekker.
25 sep 2019 om 14:29 Dissapointed. My order was wrong and the rice had a different taste.
25 sep 2019 om 4:56 Slechtste ervaring ooit met Takeaway. Bestelling wel aangenomen maar nooit niet aangekomen. En na twee uur krijg ik melding dat de koerier juist had geleverd, terwijl niemand is langs geweest.
22 sep 2019 om 12:25 Soep was veeeeel te veel zout... Noodles met scampi was heelijk maar ook veel te zout.
18 sep 2019 om 19:24 Eten was lekker en zekker genoeg. Heb niet lang moeten wachten na 20min was men eten er al !
15 sep 2019 om 19:11 Gerecht was pikant en was niet vermeld op het menu.
14 sep 2019 om 8:16 Top eten & snelle bezorging!